tiistai 13. joulukuuta 2016

Lomalla viimeinkin

Hiljainen talo jo, lapset ovat menneet yöunille. Väsy yllätti pitkän ulkoilun päätteeksi. Nyt on aikaa tehdä omia juttuja, ennen kuin pakko itsekin kallistaa yöunille. Lapsia nukuttaessa odotin, että pääsen blogin kimppuun, nyt luonnoksissa onkin tekstejä odottelemassa viimeistelyä.. 

Eilen oli ihana rauhallinen aamu. Miehen ei tarvinnut kiiruhtaa töihin kuten yleensä, vaan kävi vain pienen hetken pyörähtämässä töissä. Aamulla sain herätä ihanaan mieheni ääneen, tää on meillä oikeesti tosi harvinaista herkkua. Nämä kaksi lomapäivää olemme ottaneet rennosti ja oltu vain oman perheen kesken kotona. Vielä on pari lomapäivää jäljellä, ne ovatkin täynnä ohjelmaa. Tänään ulkoilimme reippaasti, ihana kaksivuotiaskin jaksoi kävellä koko matkan reippaasti, ei pulkankyyti maistunut kun oli paljon nähtävää.. Harmittaa nämä pimeät illat, kun ei ole tarpeeksi valoa jotta saisi hyviä kuvia. Ehkä ois kunnon kameran osto edessä, jos se toisi tähänkin ongelmaan helpotuksen. Toivottavasti joulupukki hoksaa kurkata täältä toiveeni? ;)

Huomenna auton nokka osoittaa hieman pohjoisempaan ja suuntaamme minun kotiini. Nautin! Ihana päästä muutamaksi yöksi vanhemmilleni. Päästään lenkkeilemään samoja polkuja, mitä on kuljettu muutama vuosi sitten kun asuimme vielä samalla paikkakunnalla vanhempieni kanssa. Varmasti joulumielikin kohoaa, kun vietämme vanhempien ja sisarusteni kanssa pikkujouluja viikonloppuna

Oletteko te päässeet pikkujouluilemaan?


Lotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti