keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Kolmevuotiaan lahjatoiveita

Varmasti monissa taloissa on viime päivinä selailtu lelulehtiä ja etsitty niitä omia suosikkileluja. Näin on meilläkin ollut, monen monta kirjettä on viety portaille tonttujen vietäväksi.
Meillä ei kolmevuotiaalla ollut montaa the toivetta, muutama juttu on mitkä on joulupukin pakko tuoda. Tein kuitenkin pientä listaa, mitkä lelut vois olla kiinnostavia meidän kolmevuotiaalle. 

Tällä hetkellä suosituimpiin leluihin meillä kuuluu soiva laulukirja sekä bruderin traktorit ja työkoneet. Soivan laulukirjan ansiosta saadaan monesti rauhassa istua sohvalla kuuntelemassa lauluja eikä koko ajan ole villi meno päällä. Äitin ja lasten parhaimpiin leikkeihin kuuluu Lego Duploilla rakentelu. Niistä tehdään päivittäin suuria linnoja ja taloja, muutamalle duplo alustalle olis tarve joten eiköhän pukki sellaisiakin toisi. Ja tietenkin duploja tarvitaan aina lisää!

Kovasti jo ootetaan joulupukkia ja öitä jo mietitään milloin hän saapuu. Taitaa vähän olla jännitystä ilmassa ite kullakin, kun joulu alkaa olla lähellä. ;)


Kuvat Lelufantti ja Jollyroom 

Meillä lapset ei tule montaa lahjaa saamaan meiltä vanhemmilta. Veikkaan että mummut & papat sekä kummit ostaa joululahjat myös lapsille. Kuitenkin lapsia (ainakin meillä) kiinnostaa vain yks huippu lelu, ja muut lelut jää odottelemaan lelulaatikon pohjalle lasten innostusta leikkeihin. 

Hankitaanko teillä monta lahjaa per lapsi? 

Lotta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti