torstai 22. joulukuuta 2016

Joulu on jo ovella..

Liki kaikissa asunnoissa on jouluvaloja, kaupat hyllyt alkaa tyhjentyä joulukarkeista ja joulukukista. Kynttilöitäkin poltellaan ahkerasti näin joulun aikaan, ainakin meillä. Lumilyhtyjä sekä jäälyhtyjä on tehty pihatien varteen valaisemaan pimeitä iltoja.

Muutaman päivän päästä on jouluaatto. Valmistelut on hyvällä mallilla, kinkkukin on otettu jo sulamaan ja viety mummolan uuniin paistumaan. Ihana kun tarjoutuivat paistamaan meidän kinkun, on yks huoli vähemmän.. Jouluruoat on vielä kaupassa, huomenna pitää pitkän listan kanssa kaupassa pyörähtää. Aaton kahvipöytään pitää vielä tarjoilut miettiä, sitten ollaan valmiita ottamaan joulu vastaan.



Meillä on vielä täällä sairastupa, itse sain riesakseni influenssan ja kaikki lapset on  olleet kuumeessa. Harmittaa niin paljon, oisin halunnut lasten kans koristella vielä pipareita ja tehdä piparkakkutalon, mutta tässä kunnossa en siihen kykene. Jospa ees hieman parannuttaisiin aattoon mennessä, niin joulukin tuntuis joululta ettei se menis ihan sairastellessa.
Joulu vietetään ihan kotona oman perheen kesken. Ei viitsi mihinkään lähteä, ettei vaan tauti tartu kenellekään.

Aattona aamupäivällä meille tulee joulupukki, joka onkin ollut viime aikoina paljon puheenaiheena. Esikoinen jännittää saako hän varmasti kaikki toivomansa lelut. Lupaan, että ainakin kaksi hänen toivettaan on toteutunut.

Rauhallista joulun aikaa kaikille! Palaan viimeistään joulun jälkeen blogin ääreen <3


Lotta

1 kommentti:

  1. Hih, voi sua Lotta, oot ihan yhtä ahkera bloggaaja kuin minäkin :) käyn silti kurkkimassa josko tänne ilmestyis taas päivityksiä :)

    VastaaPoista